زمان ارسال مقالات تمدید شد:

پیرو تقاضا و درخواست جمعی از اساتید فرهیخته و پژوهشگران گرانقدر به اطلاع می رساند بر اساس مصوبه شورای سیاستگذاری همایش، آخرین مهلت ارسال مقالات تا پایان روز سه شنبه 25 بهمن ماه 1401 تمدید شد. قابل ذکر است این زمان به هیچ وجه قابل تمدید نمی باشد و محققان ارجمند تا تاریخ تعیین شده آثار خود را در سامانه همایش بارگذاری و ارسال نمایند.

10 بهمن 1401

چاپ مقالات برگزیده همایش در مجله علمی-تخصصی

مقالات برگزیده همایش در مجله علمی-تخصصی «پژوهش در آموزش کلاس های تلفیقی و چندپایه» دانشگاه فرهنگیان چاپ خواهد شد.

23 دی 1401

ثبت درخواست برگزاری کارگاه آموزشی

چهارمین همایش ملی دانش آموزش محتوا (PCK) در کلاس های چندپایه در نظر دارد به منظور تبادل تجربیات و ارتقاء سطح دانش تخصصی شرکت کنندگان اقدام به برگزاری تعدادی کارگاه آموزشی در زمینه‌های مرتبط با محورهای همایش نماید. لذا از افراد با تجربه و متخصصان این حوزه دعوت به عمل می آید که اهداف و مشخصات کارگاه آموزشی پیشنهادی خود را در سامانه همایش و در قسمت برنامه ها (درخواست برگزاری کارگاه آموزشی) ثبت و ارسال نمایند. پیشنهادات واصله در کمیته برگزاری همایش بررسی شده و نتیجه آن به موقع اعلام خواهد شد.

09 دی 1401