به نام خداوند جان و خرد

هر ساله همایش ها و رویدادهای علمی و پژوهشی مختلفی در کشور برگزار می گردد که زمینه مناسبی برای تبادل دانش و اطلاعات بین متخصصان و علاقمندان به وجود می آورد. سپاس ایزد منان که امسال نیز فرصتی فراهم شد تا با همفکری و همراهی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان و نیز با همکاری مدیریت امور پردیس های استانی دانشگاه فرهنگیان استان کردستان و کمیته های مختلف، «چهارمین همایش ملی: دانش آموزش محتوا (PCK) در کلاس های چندپایه» به صورت کشوری در تاریخ 9 اسفند 1401 در دانشگاه فرهنگیان کردستان (پردیس شهید مدرس سنندج) برگزار شود.

از آن جا که برگزاری چنین همایشی فرصت خوبی را برای نظرورزی و بالندگی حرفه ای اساتید، معلمان و محققان در پی خواهد داشت، انتظار است با اجرای این برنامه نیز بتوان معلمان و آینده پژوهان را در راستای بهبود کیفیت امور آموزشی و پرورشی کلاس های چندپایه تشویق و ترغیب نمود.

ما دست اندرکاران همایش و همکاران شاغل در دانشگاه فرهنگیان کردستان بسیار خرسندیم از این که شاهد حضور سبز و پررنگ محققان و علاقمندان در این استان فرهنگی و زیبا باشیم. لذا بدینوسیله از تمامی محققان گرامی از سراسر کشور دعوت می نماییم تا با ارسال آخرین دستاوردهای خود در حوزه کلاس های چندپایه هر چه بیشتر بر غنای همایش بیفزایند. قابل ذکر است همایش مذکور از سخنرانی چند سخنران کلیدی بهره خواهد گرفت و نیز کارگاه های آموزشی و نشست های تخصصی پر باری در روز همایش برگزار خواهد شد.

دکتر جلال غریبی

دبیر اجرایی همایش